Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ Ο ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Σήμερα απολογούνται δέκα από τους είκοσι κατηγορούμενους για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα και αφορά την εξάρθρωση της σπείρας των λαθρεμπόρων και επίδοξων… εργοστασιαρχών τσιγάρων με έδρα την Κασσάνδρα.
Ανάμεσα στους δέκα (από τους συνολικά είκοσι εμπλεκόμενους), που κατηγορούνται για κακουργήματα, είναι και τα δύο αδέρφια αστυνομικοί, ο υποδιοικητής του τμήματος Κασσανδρείας και ένας αστυφύλακας της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Τις επόμενες ημέρες θα απολογηθούν οι υπόλοιποι, ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης εταιρείας security, που φέρεται ως εγκέφαλος της σπείρας.
Αναστάτωση επικρατεί στη Χαλκιδική λόγω της εμπλοκής του αντινομάρχη της περιοχής, ο οποίος φέρεται να έλαβε χρήματα, για να εκδοθεί από τη νομαρχία άδεια ξηραντηρίου τσιγάρων. Σε ανακοίνωση της νομαρχίας τονίζεται ότι «η άδεια εγκατάστασης ξηραντηρίου εκδόθηκε σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και αφού τηρήθηκαν όλες οι από το νόμο οριζόμενες διαδικασίες» και γίνεται λόγος για «προσπάθεια εμπλοκής της διοίκησης της νομαρχίας στην όλη υπόθεση για προεκλογικές σκοπιμότητες, η οποία όμως πέφτει στο κενό».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νομάρχης Χαλκιδικής Αστέριος Ζωγράφος ζήτησε και αναμένει την παραίτηση του αντινομάρχη.
Απο makthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: