Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΠΟΛΑΡΗ;

Σημαντικές ανατροπές όσον αφορά τα πρόσωπα των επτά υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο στρατόπεδο του Μάρκου Μπόλαρη. Παράλληλα σε εκκρεμότητα εξακολουθεί να παραμένει το πρόσωπο του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη στο νομό Θεσσαλονίκης.
Για τη θέση αυτή ισχυρές πιέσεις εξακολουθεί να δέχεται ο πρώην γενικός γραμματέας στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Λυσσαρίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπόλαρης αλλά και σειρά κομματικών στελεχών θεωρούν καταλληλότερη την υποψηφιότητα του κ. Λυσσαρίδη, διότι εκτιμούν πως είναι το πρόσωπο το οποίο μπορεί να διεμβολίσει περισσότερο από κάθε άλλον τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Τόσο λόγω της ποντιακής καταγωγής του και της στενής σχέσης που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια με το προσφυγικό στοιχείο όσο και εξαιτίας των δεσμών που έχει με το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθότι είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος στην ΕΠΣΜ, πριν να εκχωρήσει τα ηνία στον Διονύση Ψωμιάδη. Μάλιστα παράγοντες της ΕΠΣΜ τον πιέζουν να αποδεχθεί και για τον επιπλέον λόγο να αποσείσει τη ρετσινιά της δήθεν αγαστής συνεργασίας του με τους αδελφούς Ψωμιάδη.
Τη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να διεκδικεί ο δήμαρχος Νεάπολης Νάκης Λαδόπουλος, τον οποίο στηρίζουν οι δήμαρχοι του νομού αλλά και ορισμένα κυβερνητικά στελέχη. Στα υπόψη είναι ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Ιγνατιάδης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μαρία Παυλίδου, καθώς και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β’ Θεσσαλονίκης Παντελής Κουκουλεκίδης. Η δυστοκία που παρατηρείται στο θέμα της επιλογής του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης έχει μπλοκάρει την ανακοίνωση και του υπόλοιπου ψηφοδελτίου. Την τελική απόφαση θα λάβει ο ίδιος ο κ. Μπόλαρης σε συνεννόηση με την Ιπποκράτους, πιθανότατα έως αύριο.

απο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: