Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

345 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!

Ολοκληρώθηκε σήμερα η αγοραπωλησία της Λίβερπουλ, η οποία ανήκει πλέον στον όμιλο New England Sports Ventures, έναντι 300 εκατομμυρίων λιρών (345 εκατομμύρια ευρώ).
Η συμφωνία για τον ιστορικό σύλλογο της Αγγλίας οριστικοποιήθηκε σήμερα, όταν δικαστήριο του Ντάλας ήρε την προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων και οι Αμερικανοί Τομ Χικς, Τζορτζ Τζιλέτ -μέχρι χθες ιδιοκτήτες- παραδέχθηκαν την ήττα τους.
Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρόουτον, με αμιγώς...
ποδοσφαιρική ορολογία: «Οπως γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι, ο πιο αγωνιώδης τρόπος να κερδίσεις ένα ματς είναι η διαδικασία των πέναλτι. Ομως, όταν τα καταφέρνεις, συνειδητοποιείς ότι άξιζε τον κόπο. Κι εμείς τα καταφέραμε».
Ο Τζον Χένρι, νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου, δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να νικήσουμε και θα τα καταφέρουμε, ό,τι κι αν συμβεί. Εκ μέρους όλου του ομίλου NESV θέλω να εκφράσω πόσο υπερήφανοι νιώθουμε που αναλαμβάνουμε τις τύχες της Λίβερπουλ. Θεωρούμε ότι ο ρόλος μας είναι να συνοδεύσουμε τον σύλλογο στην επιστροφή του στη δόξα και το μεγαλείο. Από σήμερα, οι οπαδοί της Λίβερπουλ μπορούν να είναι σίγουροι ότι σκοπός μας είναι να φέρουμε ξανά στην ομάδα τη νοοτροπία της νίκης».
«Υποβαθμίζει τον σύλλογο και δημιουργεί μακροχρόνια ανασφάλεια στους φιλάθλους, τους παίκτες και σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο» ήταν η άποψη των "ηττημένων" Χικς και Τζιλέτ για τη νέα συμφωνία, όπως εκφράστηκε από τον δικηγόρο τους, Στιβ Στότζχιλ.
Απο realnews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: