Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Χειροπέδες στον πρώην Πρόεδρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ που “έγδυνε” τις επώνυμες

Για υπεξαίρεση, απιστία και κατάχρηση χρημάτων που αγγίζει το ποσό των 500.000 ευρώ για τις μπίζνες του στη Μάλτα διώκεται ο επιχειρηματίας Δημήτρης Δρόσος που “έγδυνε” τις επώνυμες με το πρόσχημα του σίγουρου κέρδους από εταιρεία στοιχημάτων. Πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz έχουν καταθέσει μηνύσεις κατά.....
του 45χρονου για κατάχρηση χρημάτων.
Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας, το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου, η Ιωάννα Παπαδημητρίου και ο Χάρης Σιανίδης είναι μερικά από τα ονόματα που “έμπλεξαν στα δίχτυα” του επιχειρηματία και bon viveur.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η τελευταία μήνυση εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και πρώην ιδιοκτήτη ομάδων της Α1 Εθνικής κατατέθηκε στις 31/07/11, όταν εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον αρμόδιο εισαγγελέα, με την κατηγορία της κατάχρησης χρημάτων.

Ο γνωστός επιχειρηματίας χαρακτηρίζονταν από παλιά ως "νέος, ωραίος και επιτυχημένος". Του άρεσε το καλό ντύσιμο, η διασκέδαση και πρόσεχε πολύ την εμφάνισή του. Είχε γίνει μάλιστα ιδιαίτερα γνωστός στο χώρο της showbiz από το μεγάλο έρωτά του με την Ορθούλα Παπαδάκου, ενώ είχε δεσμό και με το μοντέλο Ιωάννα Παπαδημητρίου.
http://www.tlife.gr/Article/news-drosos/0-9-27373.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: