Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Εγκλωβισμένα 14 άτομα μεταξύ Καρπενησίου και Χιονοδρομικού

Εγκλωβισμένα είναι 14 άτομα εντός των οχημάτων τους, εννέα εκδρομείς και πέντε υπάλληλοι του χιονοδρομικού κέντρου Καρπενησίου, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει αυτή την ώρα την περιοχή.

Σε επικοινωνία που είχε η.... zougla.gr με την Τροχαία Ευρυτανίας, πληροφορηθήκαμε ότι εκδρομείς και υπάλληλοι εγκλωβίστηκαν στην προσπάθειά τους να κατέβουν από το χιονοδρομικό προς την πόλη του Καρπενησίου, όμως λόγω στης σφοδρής χιονοθύελλας, χιονοστιβάδες που πέφτουν στον οδικό άξονα, οι οδηγοί αναγκάστηκαν να παραμείνουν ακινητοποιημένοι. Μάλιστα, νωρίτερα το μεσημέρι, 20 οχήματα είχαν και πάλι εγκλωβιστεί, αλλά απομακρύνθηκαν εγκαίρως από το σημείο.



Στην προσπάθεια απεγκλωβισμού των 14 ατόμων συμμετέχουν η αστυνομία, η τροχαία και η πυροσβεστική, ενώ έχουν «επιστρατευτεί» μηχανήματα της ΕΜΑΚ, της ΔΕΗ, καθώς κι ένα ερπυστριοφόρο από τη Λαμία. Την επίβλεψη των ενεργειών έχει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος κ. Κασκάνης.

Σύμφωνα με την Τροχαία Ευρυτανίας, οι δυνάμεις διάσωσης βρίσκονται 300 μέτρα από τους εγκλωβισμένους, αλλά το έργο τους δυσχεραίνουν και καθυστερούν οι αντίξοες καιρικές συνθήκες.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: