Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Θ. Καπλάνης: 3 "πολυδιαφημισμένα" έργα ματαιώνονται

                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ακόμη τρία πολυδιαφημισμένα «έργα» που αφορούν το νέο δήμο Πολυγύρου καταλήγουν οριστικά σε ματαίωση. Τα «έργα» αυτά που είχαν δήθεν ενταχθεί σε ένα χρηματοδοτικό πακέτο 9.000.000 ευρώ, το οποίο «είχε εξασφαλισθεί» από την προηγούμενη διοίκηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, αν και εξαγγέλθηκαν επανειλημμένα δεν πρόκειται να υλοποιηθούν.
Πρόκειται για την ....
αντιπλημμυρική προστασία της πόλης του Πολυγύρου στην περιοχή των «Έξι Βρύσεων» και συγκεκριμένα για την αντικατάσταση του κεντρικού θολωτού αγωγού από το «Λούκι» μέχρι την αρχή του πεζόδρομου, για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στην Ορμύλια και για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Μεταμόρφωσης. Μετά από τρία χρόνια διαβεβαιώσεων και επαναλαμβανόμενων εξαγγελιών των συγκεκριμένων παρεμβάσεων, στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι τα χρήματα για τις παρεμβάσεις αυτές δεν υπάρχουν.

Είναι πραγματικά λυπηρό για όλους μας να διαψεύδονται καθημερινά οι προσδοκίες που είχε ο κόσμος από τη δημοτική αρχή. Μετά από δεκατέσσερις μήνες στη διοίκηση του δήμου, δικαιολογίες και ψέματα δεν χωρούν.


ΘΩΜΑΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ
Πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου –
Επικεφαλής Ελάσσονος Μειοψηφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: