Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΕΚΟΨΕ..Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ

Τη Μανωλίδου "δείχνει" ως υπαίτια για το "κοψιμό" του από μια εκ των θέσεων υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη ο γνωστός δημοσιογράφος και νομαρχιακός σύμβουλος του ΛΑΟΣ Βαγγέλης Παπαδόπουλος.
Όπως τονίζει, ενώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης παρότι αρχικά του είχε προτείνει να είναι είτε υποψήφιος περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη είτε δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα στο τέλος «αποδέχτηκε το αυτονόητο, θεσμικό, πολιτικό και κομματικώς ορθό, να είμαι στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, όπου διαμένω και δραστηριοποιούμαι», "κόπηκε" λόγω της κ. Μανωλίδου.
«Δυστυχώς, μόλις επέστρεψα από ένα σύντομο υπηρεσιακό ταξίδι στην Ισπανία, με κάλεσε για να μου ανακοινώσει, ότι άλλαξαν τα δεδομένα και δεν μπορεί να σεβαστεί το λόγο και την υπόσχεση του, γιατί έβαλε «βέτο» ο Α. Γεωργιάδης μετά από παρότρυνση της κ. Μανωλίδου», τονίζει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπαδόπουλος θεωρεί ότι το βέτο της κ. Μανωλίδου οφείλεται στο γεγονός ότι στο παρελθόν της είχε ασκήσει έντονη κριτική για τις τηλεοπτικές εκπομπές της και την εν γένει παρουσία της στην τηλεόραση.
Να υπενθυμίσουμε ότι ανάλογες αντιδράσεις είχαν υπάρξει και από άλλα στελέχη και ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ σχετικά με την κ. Μανωλίδου και τη σχέση της με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

aftodioikisi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: