Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΥΠ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ

Την υποψηφιότητα του κ. Μπάμπη Μπαρμπουνάκη ως περιφερειακού συμβούλου στο ψηφοδέλτιο «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης», ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος, καλωσορίζοντάς τον είπε ότι «ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης έχει καταθέσει με την παρουσία του τον καλύτερό του εαυτό σε πολλούς τομείς όπως στην αυτοδιοίκηση, στον συνδικαλισμό, στον πολιτισμό, στο χώρο τον επαγγελματικό αλλά και στον κοινωνικό. Όταν η πολιτεία του εμπιστεύθηκε κρίσιμες θέσεις στην πόλη αυτή...
την υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο. Θεωρώ λοιπόν πως η παρουσία του στον πρώτο εκλεγμένο περιφερειακό συμβούλιο, θα είναι παρουσία που θα αναβαθμίζει το συμβούλιο, είναι μία παρουσία που θα βοηθάει στο καλύτερο στήσιμο της αιρετής περιφέρειας, του θεσμού στον οποίο, τόσο η πολιτεία, όσο και η Ευρώπη, εμπιστεύεται την ανάπτυξη της περιφέρειας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλαρης.

Έτοιμος για την «νικηφόρα μάχη» δήλωσε ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης στο χαιρετισμό του. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι γεγονός ότι όλοι είμαστε εδώ σ’ αυτήν την πόλη με στόχο να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο, δικό μας και των παιδιών μας. Στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν κοινά μυστικά, υπάρχουν όμως οι αγώνες για να πετύχουμε τους στόχους μας και ένας από αυτούς τους αγώνες είναι αυτός που ξεκίνησε εδώ και καιρό με επικεφαλής τον αυριανό περιφερειάρχη Μάρκο Μπόλαρη στην Κεντρική Μακεδονία».

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Πασχαλίδης, χαιρέτισε επίσης την υποψηφιότητα του Μπάμπη Μπαρμπουνάκη λέγοντας ότι «ανταποκρίθηκα σε ένα κάλεσμα μάχης στο πλευρό του Μάρκου Μπόλαρη και χαίρομαι πολύ που σε αυτό τον αγώνα θα είναι παρών ο φίλος και συναγωνιστής ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης».







Δεν υπάρχουν σχόλια: