Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΡΙΓΚ..ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!

Μπορεί βέβαια στην περίπτωση της βρετανικής αστυνομίας να μη μιλάμε για πενία αλλά για δραστικές περικοπές στον προϋπολογισμό της αστυνομίας αλλά οι βρετανοί αστυνομικοί έχουν επιδοθεί σε έναν «αγώνα» για να εξασφαλίσουν κάθε δυνατό έσοδο για την αιμορραγούσα (οικονομικά) βρετανική αστυνομία.
Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε αναγκαίες περικοπές ύψους 2,4 δισ. λιρών και, έτσι, οι αστυνομικοί πήραν την απόφαση να πωλούν σε δημοπρασίες σε ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα κλεμμένα αντικείμενα στην περίπτωση που δεν εμφανίζονται οι νόμιμοι ιδιοκτήτες ή θεωρούνται χαμένα.
Μερικά από αυτά τα προς πώληση αντικείμενα έχουν καταχωρηθεί και ως αποδεικτικά στοιχεία σε εγκληματικές υποθέσεις και βγαίνουν σε δημοπρασία μετά από απόφαση δικαστηρίου.
Ως εδώ, όλα καλά θα πει κανείς. Το αξιοσημείωτο είναι ότι στα αντικείμενα προς πώληση βρίσκονται και 10 ζευγάρια γυναικείων εσωρούχων ή -λιγότερο κομψά- 10 στρινγκ! Στην αγγελία της δημοπρασίας, δε, διευκρινίζεται ότι διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων!
Η βρετανική αστυνομία πάντως δηλώνει ότι με την αξιοποίηση των κλεμμένων αντικειμένων έχουν καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 60.000 λίρες. Διευκρινίζει όμως ότι δεν έχει πουλήσει (και ούτε πρόκειται στο μέλλον) πλαστά αντικείμενα ή αλκοόλ που κατάσχεται.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: