Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΠΙΠΕΔΟ!!


Της... αμαρτίας έγινε το πρωί στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο των Ομολόγων ανάμεσα στον πρώην υπουργό και μάρτυρα, Σάββα Τσιτουρίδη και στο μέλος της Εξεταστικής, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αθανάσιο Οικονόμου.


«Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω για όσα μας είπατε, κύριε Τσιτουρίδη, και μπορώ να σας πω ότι δεν με πείσατε», είπε κυνικά ο Γιαννιώτης βουλευτής στον πρώην υπουργό, που άρχισε να πίνει και να ξεροκαταπίνει.

«Δεν σας καταλαβαίνω... Είναι δυνατόν να ψεύδεται ο υπουργός; Είναι δυνατόν να με αμφισβητούν;», απάντησε ο Σάββας Τσιτουρίδης.

«Ναι, γιατί δεν είναι; Εγώ κύριε υπουργέ σας αμφισβητώ διότι δεν έχω πεισθεί με αυτά που μας είπατε!».

 

«Είναι δυνατόν να ψεύδεται ο υπουργός; Να λέει ψέματα εδώ μέσα; Εδώ, στο ναό της Δημοκρατίας;».

«Στο ναό της... υποκρισίας, θέλετε να πείτε κύριε Υπουργέ!», απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας άφωνο το Σάββα Τσιτουρίδη.

Και επειδή λίγο νωρίτερα στην Ολομέλεια είχε ξεσπάσει...


 άγριος πόλεμος ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις σκληρές δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος για διεφθαρμένους πολιτικούς, προτείνουμε στον κύριο Πετσάλνικο να μπει στον κόπο να διαβάσει τα πρακτικά της Εξεταστικής για τα Ομόλογα.
Θα διαπιστώσει, λοιπόν, έτσι ότι ο κύριος Τσίπρας ήταν πέρα για πέρα ευγενής στους χαρακτηρισμούς του.
Κι αν ήξερε ο κύριος Πετσάλνικος τι λένε και τι πιστεύουν πολλοί σύντροφοί του στο ΠΑΣΟΚ για αυτή την κυβέρνηση θα είχε φύγει για Καστοριά με τα πόδια.
Αλλά και ο Μπουμπλής είχε πει κάποτε ότι αν κερδίσει τον Άγιαξ θα έρθει από Ολλανδία με τα πόδια, αλλά στο τέλος ήταν εκείνος που μπήκε πρώτος στ’ αεροπλάνο!
ΑΠΟ ΖΟΥΓΚΛΑ










Δεν υπάρχουν σχόλια: