Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΜΟΥ

Αυτό που έκανε το ΠΑΣΟΚ είναι παράβαση του Συντάγματος, δήλωσε αναφερόμενος στην παραπομπή του για την υπόθεση του Βατοπεδίου ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, είπε ότι η απόφαση της προανακριτικής επιτροπής είναι πολιτική ντροπή και ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην επιτροπή υπέγραψαν το πόρισμα παρά τη θέλησή τους.
Η απόφαση για την παραπομπή μου ελήφθη...
 σε πολύ παραπάνω επίπεδο, ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός.
Ακόμη ανέφερε πως όταν δεν υπάρχει ροή πολιτικού χρήματος και όταν οι ανταλλαγές δεν είναι ετεροβαρείς, δεν υπάρχει πολιτικό σκάνδαλο.
«Αυτό που γίνεται είναι πολιτική ντροπή. Είναι 'ρίξε αίμα στην αρένα μπας και ηρεμήσει ο λαός'» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως τέσσερις υπουργοί Πολιτισμού υπέγραψαν αποφάσεις που αφορούσαν την υπόθεση, αλλά μόνο αυτός κατηγορείται.
Πρόσθεσε πως η απόφαση του ΠΑΣΟΚ συνιστά παράβαση του Συντάγματος και πως με την τακτική αυτή τελικά κανένας υπουργός δεν θα υπογράφει καμία απόφαση.
Σε ερώτηση πώς κρίνει την απομάκρυνσή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ με απόφαση Σαμαρά, απάντησε πως είναι δεδομένο και καταγεγραμμένο ότι η ΝΔ έκανε λάθος χειρισμούς.
Για τους χειρισμούς του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ανέφερε ότι η ΝΔ αντιμετώπισε το θέμα φοβικά και πως εάν τότε ο Κ.Καραμανλής είχε απαντήσει με τον τρόπο που απάντησε τώρα, με την επιστολή του, δεν θα υπήρχε σήμερα κανένα θέμα.
Τέλος, ο κ. Βουλγαράκης σημείωσε πως θα υπερασπιστεί τον εαυτό του μέ όλα τα μέσα που έχει, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στραφεί εναντίον των πολιτικών προσώπων που τον παρέπεμψαν.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: