Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΣΤΟ VILLA-MERCEDES ΟΙ "ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ"

Το πρωί ζητάνε περικοπές και το βράδυ κάνουν σπατάλες σε γνωστό club της Αθήνας! Ποιοί είναι; Το κλιμάκιο της τρόικας, ντε, που βγήκε να διασκεδάσει το βράδυ της Πέμπτης. Μα τι γιόρταζαν; Τις νέες περικοπές ή τους φόρους που θα φάμε κατακέφαλα;
Άνθρωποι είναι και οι «τροϊκανοί» οπότε... ενέδωσαν στην νυχτερινή διασκέδαση και βρέθηκαν στο «Villa Mercedes». Εκεί τους «τσάκωσε» η κάμερα του Star, στην οποία δήλωσαν αισιόδοξοι για την πορεία της χώρας!
Μετά το πρώτο τραπέζι πίστα στον Νότη Σφακιανάκη, το κλιμάκιο της τρόικας βρέθηκε σε ένα από τα club που προτιμούν οι επώνυμοι. Αμ πού θα πήγαιναν; Στο «φτωχικό» Μπουρνάζι; Τα παιδιά είναι trendy! Το πρωί με τους χαρτοφύλακες και τα Μνημόνια, το βράδυ με τα ποτάκια να λικνίζονται...
 στους ρυθμούς του DJ...

«Αν η κυβέρνηση κάνει αυτά που οφείλει να κάνει, η Ελλάδα θα πληρώσει τα χρήματα που δανείστηκε», είπε στην κάμερα του Star ο «τροϊκανός» by night και πρόσθεσε: «πιστεύω ότι θα λύσετε το πρόβλημά σας, αλλά θα είναι επίπονο»
Σώπα καλέ!
Έχεις δει εσύ κανέναν Έλληνα να πονάει τόσους μήνες τώρα; Ιδέα σου είναι!
«Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε. Βεβαίως και θα σας βοηθήσουμε», είπε έτερος του κλιμακίου.
Μήπως να μας βοηθούσατε να πιούμε και εμείς κανένα σφηνάκι; Γιατί λεφτά δεν υπάρχουν και, εκτός από τις τσέπες μας, στέγνωσε και το στόμα μας!
Άλλοι από το παρεάκι δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις, ενώ εμείς ξεχωρίσαμε την καλύτερη δήλωση: «Ξοδέψαμε πολλά χρήματα στην Γη σήμερα, ερχόμενοι στην Ελλάδα...». Μέθυσε το αγόρι, πάει!!!
Και από την έξοδο των trendy boys, πάντως, το συμπέρασμα είναι ένα και αυτό ήρθε από το στοματάκι τους: «θα είναι κόλαση τα επόμενα χρόνια»... Σώωωπα!
A! Και μη νομίζετε ότι οι «τροικανοί» μας επιβάλλουν να κάνουμε οικονομία και εκείνοι ξοδεύουν σε ποτά και σφηνάκια... Όοοχι! Τα μάγουλά τους δεν αναψοκοκκίνισαν από το αλκοόλ, αλλά... επειδή είναι ντροπαλά αγόρια! Λίγο το έχετε να πίνουν στην υγειά του κορόιδου;
STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: