Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων Ρηγίλλης-Ντόρας Μπακογιάννη με αφορμή την έξοδο βουλευτών, αλλά και τα περί «νέας αποστασίας».
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ξεκαθάρισε ότι δεν την αφορά η ορολογία του χθες, ενώ απαντώντας στη ΝΔ που ζητά από τους ανεξάρτητους βουλευτές να παραιτηθούν σχολίασε:

«Οι βουλευτές δεν είναι πιόνια και δεν λογοδοτούν παρά μόνον σε αυτούς που τους έφεραν στη Βουλή. Αρα είναι υπόλογοι στον κόσμο που τους ψήφισε.
Η πρώην υπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, στον οποίο ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι στόχος του νέου κόμματος είναι να καταστεί καταλύτης στο πολιτικό σύστημα.....
ώστε να «πιεστούμε όλοι για αλλαγές και ρήξεις, που θα δώσουν ελπίδα στην Ελλάδα να βγει από τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται»
Στόχος μας, συνέχισε η κ. Μπακογιάννη, είναι η εθνική συναίνεση, όχι στην λογική των συμμαχικών κυβερνήσεων, αλλά στην εξεύρεση -από τις πολιτικές δυνάμεις- κοινού τόπου, κρατώντας ο καθένας τις διαφορές του.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=369630&dt=25/11/2010#ixzz16KRwwoK2

Δεν υπάρχουν σχόλια: