Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


«Ή θα πιάσουμε το νήμα από την αρχή ή θα αναγνωρίσουμε την αδυναμία να προχωρήσουμε μαζί», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ομιλία του, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε την ανάγκη διαμόρφωσης μιας αριστερής πλειοψηφίας κατά του Μνημονίου και πρότεινε «να σεβαστούμε τις διαφορές μας και εστιάσουμε σε αυτά που μας ενώνουν, σε αυτά που μπορούμε να συμφωνήσουμε».
Αναφερόμενος στο ποσοστό του Αλέξη Μητρόπουλου...

 στην περιφέρεια Αττικής, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε πως δεν ήταν το προσδοκώμενο, προσθέτοντας πως ρόλο έπαιξαν η διάσπαση και οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.
«Οι δυνάμεις της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν μέρος αυτού του παράδοξου συρφετού των προθύμων για συναίνεση», συνέχισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και άσκησε έντονη κριτική στην στάση του Αλέκου Αλαβάνου και του Φώτη Κουβέλη.
Για τον κ. Αλαβάνο είπε πως η ξεχωριστή του κάθοδος στις περιφερειακές εκλογές ήταν στρατηγική του επιλογή από την αρχή, ενώ για την Δημοκρατική Αριστερά είπε ότι δεν δημιουργήθηκε ευκαιριακά αλλά ήταν «συνειδητή επιλογή δουλεμένη από καιρό».
STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: