Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Προσπαθούσε όλο το βράδυ να τους αλλάξει γνώμη...

Πολύωρα τηλεφωνήματα και συναντήσεις μέσα στη νύχτα έκρυβε το χθεσινό βράδυ για τον Αντώνη Σαμαρά και το επιτελείο του στη Συγγρού.
Ακόμη και την τελευταία στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς θέλησε να...
έρθει προσωπικά σε επαφή με τα στελέχη που διαφώνησαν και συζητούσε μαζί τους, με άλλους στο τηλέφωνο και με άλλου τετ-α-τετ προκειμένου να λάβει, αλλά και να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τις τοποθετήσεις τους στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος.

Η νύχτα ήταν δύσκολη, αλλά και γεμάτη ανατροπές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύωρη συζήτηση είχε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. και με τον Γιάννη Μανώλη, που εξακολουθεί να σηκώνει την αντιμνημονιακή σημαία, ενώ άλλες πληροφορίες τον θέλουν και να ηγείται ανάλογης ομάδες μέσα στην Κ.Ο. της Ν.Δ.
parapolitika.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε και η μάσκα του Βαγιωνά. Απόδειξε ότι είναι γνήσιο τέκνο της αρτηριοσκληρωτικής δεξιάς προδίδοντας το όραμα του ιδρυτή του κόμματός του Κωνσταντίνου Καραμανλή για μια Ελλάδα μέσα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Δικαιολογώντας την απόφασή του με υπερπατριωτικές κορώνες πέταξε την ασπίδα απέναντι στους λαϊκιστές. Δήλωσε ότι προτιμάει μια αξιοπρεπή πτώχευση παίζοντας το χαρτί του Ελληναρά. Σίγουρα κάποιος με τρία (3) εκατομμύρια καταθέσεις και μάλιστα αρκετά σε δολλάρια (Δήλωση Περουσιακών στοιχείων στη Βουλή) θα έκανε "χρυσές δουλιές" σε μια πτωχευμένη Ελλάδα αγοράζοντας γη και ύδωρ. ΄Ήρθε η ώρα κύριε Βαγιωνά να ετοιμάζετε τα χαρτιά της πολιτικής και κομματικής σύνταξής σας, και να πάρετε μία θέση δίπλα στους δεινόσαυρους του παρελθόντος. Η Ελλάς αξίζει μια καλύτερη πορεία από αυτήν που εσείς "ονειρεύεστε" και θα την επιτύχει και χωρίς εσάς. Θα σας κρίνει η ιστορία και η κάλπη.

Ένας λιγότερο πατριώτης!!!