Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ "ΕΤΡΩΓΕ" ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!

 
 
«Θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου στη φυλακή!» Αυτή ήταν η ετυμηγορία του δικαστή για τον κανίβαλο που σκότωσε και έφαγε την σάρκα  των θυμάτων του!
 
 
Ο Stephen Griffiths ομολόγησε ότι τον περασμένο Μάιο δολοφόνησε με τόξο τρεις πόρνες γιατί δεν ήθελε να ζουν δίπλα του και στη συνέχεια έφαγε τις σάρκες τους. Με ένα βίντεο ο αρρωστημένος άνδρας περιγράφει......
με φρικιαστικό τρόπο τις δολοφονίες των άτυχων γυναικών.

Ο δικαστής Justice Openshaw είχε μείνει άφωνος στο άκουσμα της σαδιστικής ομολογίας. Μάλιστα είπε στον δολοφόνο: «Ποτέ δεν πρόκειται να αναπνεύσεις ξανά καθαρό αέρα».

Ο 40χρονος φοιτητής εγκληματολογίας δολοφόνησε τις Suzanne Blamires, Shelley Armitage και Susan Rushworth, οι οποίες είχαν την ατυχία να κάνουν πεζοδρόμιο κοντά στο σπίτι του παρανοϊκού δολοφόνου.

Ο Griffiths που ομολόγησε την ενοχή του και μάλιστα είπε πως τα τεμαχισμένα  πτώματα τα έβαλε σε σακούλες τις οποίες πέταξε στον ποταμό Aire. Ο κατά συρροή δολοφόνος φορούσε γκρι κοστούμι σήμερα στο δικαστήριο και έδειχνε ιδιαίτερα άνετος που ήταν περικυκλωμένος από πέντε άνδρες ασφαλείας.

Μάλιστα όταν ο εισαγγελέας τον ρώτησε αν είναι ένοχος εκείνος ήρεμα και χαμηλόφωνα αρκέστηκε σε ένα απλό «ναι».

Στη δίκη κατέθεσαν και ψυχίατροι οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι ο Griffiths την ώρα των δολοφονιών είχε σώας τας φρένας και ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι ότι ο Griffiths όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το όνομά του απάντησε: «Με λένε Cannibal Crossbow».
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: