Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΤ3: ΦΕΥΓΩ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ..ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ;

Διαβάστε τι γράφει στην επιστολή αποχαιρετισμού που έστειλε λίγο πριν από λίγο στους συνεργάτες της στην ΕΡΤ-3, η αποχωρούσα Γενική Διευθύντρια Θάλεια Ιωαννίδου:

"Ετοιμάζομαι να αποχωρήσω από τον τρίτο ραδιοτηλεοπτικό φορέα πλούσια σε εμπειρίες και συναισθήματα, θετικά ή αρνητικά για ανθρώπους και συμπεριφορές".
Θα μας επιτρέψεις να προσθέσουμε ότι αποχωρείς πλούσια σε χρήμα, αφού έπαιρνες 250.000 ευρώ το χρόνο, εις υγείας των κορόιδων και...

όπως υπολογίζουμε, μέσα στην τετραετία της Ν.Δ. έβαλε στην τσεπούλα της περίπου 1 εκατομμυριάκι ευρώ!
Εσύ, μία συνταξιούχος δημοσιογράφος, με μόνο τυπικό προσόν, το πτυχίο γραμματέως ιδιωτικής μέσης σχολής!!! Αλλά με πλούσια προσόντα: το κολλητηλίκι με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο και τον Παναγόπουλο, που τρέχει και δεν προλαβαίνει στη Δικαιοσύνη με τα καμώματα του στην ΕΡΤ ΑΕ.
Στην επιστολή της η κ. Ιωαννίδου γράφει κι άλλα... κουφά:
- ότι πάντοτε εργάστηκε για την ανεξαρτησία της ΕΡΤ-3, την ώρα που όλοι ξέρουν ότι επί των ημερών της καταργήθηκε ουσιαστικά η αυτονομία του τρίτου καναλιού, αφού κάθε διοικητική πράξη (μέχρι και η απλούστερη) περνούσε από κάποια επιτροπή του Παναγόπουλου...
- Θριαμβολογεί για την αύξηση της τηλεθέασης επί των ημερών της. Η αλήθεια είναι ότι η αύξηση αυτή οφείλεται στη δουλειά ανθρώπων, το βίο των οποίων καθημερινά αυτή έκανε αβίωτο με τις παραξενιές της, την ευθυνοφοβία και την αναποφασιστικότητά της!
- ευχαριστεί την ΠΟΣΠΕΡΤ για τη συνεργασία. Μα φυσικά. Αφού ποτέ δεν χάλασε χατήρι στους συνδικαλιστές, ποτέ δεν εναντιώθηκε στις απίθανες αιτιάσεις τους ούτε ποτέ αντέδρασε μπροστά στις συντεχνιακές επιδιώξεις της!
- γράφει ακόμη: "θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν, άθελά μου, πίκρανα κάποιους. Διαβεβαιώνω τους πάντες ότι καμία ενέργεια ή απόφασή μου δεν ήταν εσκεμμένη, καμία δεν είχε στόχους πολιτικούς, συνδικαλιστικούς ή συντεχνιακούς". Είμαι βέβαιος Θαλίτσα!Καμία ενέργειά σου δεν ήταν εσκεμμένη, γιατί απλούστατα τις έπαιρνες πάντα στο γόνατο!
- τέλος λέει ότι αγωνίστηκε πολύ για να μην απογοητεύσει τους συνεργάτες της και τους φίλους της ΕΡΤ-3. Μη στεναχωριέσαι Θαλίτσα! Δεν απογοήτευσες κανέναν! Γιατί κανείς δεν είχε καμία καλύτερη προσδοκία για τα έργα και τις ημέρες σου...
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_9529.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: