Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΒΑΛΗΝΑΚΗ;

Μετά το γιουχάισμα στο αεροδρόμιο του Μονάχου...
Άρον άρον φόρτωσαν τις βαλίτσες στα τζιπ κι έφυγαν για το ορεινό καταφύγιο, όπου τα δυο ζεύγη, θα περάσουν τις γιορτές.
Ο Καραμανλής δεν περίμενε το άγριο γιουχάισμα την ώρα που βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής για να παραλάβει τις αποσκευές του, στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Περίπου δέκα Έλληνες του τα 'χωσαν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, όπως "τεμπέλη".................
"καλοπερασάκια" και άλλα (που δε λέγονται) .
Από την πολλή τη στενοχώρια μόλις έφτασαν στα καταλύματά τους, ο Καραμανλής άλλαξε ρούχα και κατέβηκε μαζί με το ζεύγος Βαληνάκη και τη Νατάσα στο εστιατόριο, όπου αναστέναξε το παστό χοιρινό με τη συνοδεία δυνατού τοπικού κρασιού... 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΘΑΝΕΙ!!

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Αγαπητοί,Έλληνες πολίτες,

Η Ιστορία αναγέννησης της χώρας έχει αρχίσει να γράφεται από την 1 Ιουνίου 2010, με την αποστολή του πρώτου μηνύματος για την άντληση ιδεών - απόψεων και συμμετοχών για την ίδρυση ενός νέου διαδικτυακού πολιτικού κινήματος,νέων αρχών,που εναγωνίως ζητά η πλειοψηφία πλέον του Ελληνικού Λαού, με την ονομασία: kanena

Εσύ ο απλός και ανιδιοτελής νεοέλληνας, εσύ ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!,που εναγωνίως αναζητάς να οδηγηθεί η χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας και αποτελείς την πλειοψηφία πλέον των,ελλήνων πολιτώνκαλείσαι να οργανώσεις, να διαμορφώσεις και να στελεχώσεις το κίνημα που θα αγωνισθεί ώστε να εξαφανισθούν οριστικά και αμετάκλητα από το προσκήνιο όλα τα πρόσωπα που συμμετείχαν έως τώρα σε Κυβερνήσεις, Οργανισμούς, και λοιπές θέσεις εξουσίας και συνέβαλαν καθ' οιονδήποτε τρόπο ώστε η χώρα να βρεθεί στην παρούσαδυσμενή θέση.

Άρχισε λοιπόν να συμμετέχεις ενεργά στα πολιτικά δρώμενα της χώρας από την πρώτη στιγμή και διατύπωσε τις ιδέες και τις απόψεις σου οι οποίες θα συμβάλουν τα μέγιστα στην σύνταξη της τελικής ιδρυτικής διακήρυξης του κινήματος.

Δήλωσε την επιθυμία σου αν επιθυμείς να είσαι μέλος ή και υποψήφιος του κινήματος κατά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές με ηλεκτρονικό απαντητικό μήνυμα σου.

Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξεις δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας. Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...

Παράκληση για προώθηση του μηνύματος ώστε να φθάσει ει δυνατόν σε όλους τους Έλληνες.


Στόχοι - Επιδιώξεις
Ø Ένας από τους βασικούς στόχους του κινήματος θα είναι η μείωση του κόστους συντήρησης του πολυδάπανου πολιτικού συστήματος διακυβέρνησης της χώρας και του ευρύτερου δημοσίου τομέα, ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί με:
Τον εκσυγχρονισμό και την μείωση του πολιτικού συστήματος με την ευρεία και δυναμική χρήση των Η/Υ και του διαδικτύου.
(π.χ. μείωση βουλευτικών εδρών, υπουργείων, υφυπουργείων, κυβερνητικών οργανισμών, εκσυγχρονισμός των διαδικασιών διασύνδεσης μεταξύ των κυβερνητικών υπηρεσιών, οι Βουλευτές θα έχουν γραφεία μόνο στη Βουλή και όλα τα υπόλοιπα θα υλοποιούνται μέσω του διαδικτύου.)
Την άμεση και δυναμική παρέμβαση του λαού σε σημαντικές αποφάσεις της Κυβέρνησης.
(π.χ. απόφαση για προσφυγή στο ΔΝΤ, ιθαγένεια μεταναστών κλπ, με τρόπο που θα συμφωνηθεί, μέσω του διαδικτύου ή με δημοψήφισμα)
Ø ΚΑΝΕΝΑ μέλος του κόμματος δεν θα έχει μια συγκεκριμένη παραδοσιακή πολιτική ιδεολογία αλλά το παραπάνω κοινό όραμα το οποίο θα πρέπει να εκφράζει τη θέληση και τα συμφέροντα του λαού στα πλαίσια πάντα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.
Ø ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο της μεταπολιτευτικής περιόδου που είχε θέση Υπουργού, Υφυπουργού, Γενικού Γραμματέα, Διευθυντή ΔΕΚΟ, και λοιπών εξουσιών, δεν μπορεί να συμμετέχει με κάθε είδους δημόσιο αξίωμα / εξουσία στην νέα πορεία της χώρας.
Ø ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο στη Βουλή και σε θέση εξουσίας χωρίς τα σχετικά τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, χωρίς προηγούμενη και διαρκή καταγραφή της περιουσίας του και της οικογένειάς του.
Ø ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο δεν θα έχει το δικαίωμα να εκλέγεται ως Πρόεδρος Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Υπουργός, Βουλευτής, Διευθυντής ΔΕΚΟ κλπ πάνω από δύο τετραετίες.
Περισσότερα στην πρώτη ανάρτησή μας:

Κίνημα Ανιδιοτελών ΝεοΕλλήνων, Νέων Αρχών (Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α.)
http://kanena2010.blogspot.com/2010/06/blog-post.html