Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑ-ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Στον "αέρα" είναι ακόμη οι αεροπορικές εκδρομές χιλιάδων Ελλήνων σχετικά με την επικείμενη απεργία των εργαζομένων στην ΥΠΑ.

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας φαίνεται να είναι διχασμένη με μερίδα των συνδικαλιστών να επιθυμεί να πάει «κόντρα» στις δικαστικές αποφάσεις και να πραγματοποιήσει την 48ωρης απεργία.......
για τις 29 και 30 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, μετά την δικαστική απόφαση που κήρυττε παράνομη και καταχρηστική την απεργία των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, προέκυψαν και κάποιες… φωνές της λογικής στους κόλπους των συνδικαλιστών που τάχθηκαν υπέρ της ματαίωσης της απεργίας ώστε -εκτός άλλων- να μην ταλαιπωρηθεί και το επιβατικό κοινό αυτές τις μέρες.

Καθώς, όμως, στάθηκε αδύνατο να επιτευχθεί συναίνεση αναφορικά με τις προσεχείς κινητοποιήσεις, το προεδρείο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας υπέβαλε την παραίτησή του και αποφασίσθηκε νέα συνεδρίαση για αύριο.

Μένει πλέον να φανεί κατά πόσον η «διάσπαση» και η διάσταση των απόψεων μέσα στους κόλπους της ΟΣΥΠΑ θα επηρεάσει την πραγματοποίηση τελικά ή όχι της 48ωρης απεργίας για τις 29 και 30 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε χιλιάδες ταξιδιώτες θα περιμένουν με τα εισιτήρια στο χέρι ευχόμενοι απλά να μην καταστρέψουν κάποιοι απεργοί τις μέρες αναψυχής που σχεδίαζαν και περίμεναν τόσους μήνες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: