Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Video που σοκάρει -Απομακρύνετε τα παιδιά από τον υπολογιστή...«Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε».

Βουτιά από το μπαλκόνι του κοινοβουλίου έκανε ένας άνδρας στη Ρουμανία, την ώρα που ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ βρίσκονταν στο βήμα... και μιλούσε, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση. Ο πρωθυπουργός, λόγω του γεγονότος αποχώρησε από το βήμα και είδε πως ο άτυχος άνδρας λάμβανε τις πρώτες βοήθειες.......
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει, πριν πέσει από το μπαλκόνι, «Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου».

Ο άνδρας που είναι ηλεκτρολόγος στο κρατικό κανάλι της Ρουμανίας, TVR, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, ενώ μέχρι να μεταφερθεί εκεί φώναζε «Ελευθερία», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Agerpres».

Μάλιστα, ο άνδρας φορούσε και μπλουζάκι που έγραφε: «Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε».

 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: