Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Με το ίδιο όπλο έγιναν οι δολοφονίες των δύο ανδρών (ηλικίας 46 ετών και οι δύο), χθες το πρωί στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι, κατά πάσα πιθανότητα, δράστης και των δύο φονικών ήταν ο 43χρονος, ο οποίος στη συνέχεια........
αυτοκτόνησε.

Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρας Παζαρλής, οι συνάδελφοί του στο Τμήμα Σήμανσης τον ενημέρωσαν ότι στα σημεία όπου εντοπίστηκαν νεκροί οι 46χρονοι άνδρες βρέθηκαν δύο ίδιοι κάλυκες.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν οι κάλυκες και τα άλλα ευρήματα με το όπλο που χρησιμοποίησε ο 43χρονος για να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί, ο 43χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην συνεργό του, επειδή είχαν οικονομικές διαφορές από υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στην ίδια περιοχή νεκρός ακόμη ένας 46χρονος άνδρας και σύμφωνα με την Αστυνομία και αυτός είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: