Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΑΩ...

Υπέκυψε στη γοητεία της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ανέλαβε πρόεδρος του "Φόρουμ για την Ελλάδα" της Ντόρας.
Δεν θυμόμαστε ποιά αλλαγή πολιτικού φορέα ήταν αυτή για τον πολιτικό (έκτη; έβδομη;), πάντως ο ίδιος δηλώνει ενοχλημένος από το γενικό "γιούχα" που άκουσε και σημειώνει στο μπλογκ του:

"Επειδή τόλμησα να σημειώσω την ικανοποίησή μου για τις πολιτικές θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, αμέσως μπλόγκ και ανώνυμοι τιποτόφρονες φρόντισαν να με στολίσουν με λογής ύβρεις....
για τις επιλογές μου. Αυτοί είναι δυστυχώς που ευθύνονται για τα σημερινά αδιέξοδα του τόπου. Οι κατ' όνομα "δεξιοί" δηλ. που ώθησαν την ΝΔ σε λαικίστικες αριστερές θέσεις κι οδήγησαν τον Καραμανλή στις αδιέξοδες παροχές της βλακώδους "ήπιας προσαρμογής".


Δηλαδή η σημερινή ΝΔ είναι "λαϊκίστικο αριστερό κόμμα", για αυτό ο καραμπινάτος δεξιός Ανδρέας πήγε στης Ντόρας, για να χορτάσει "πραγματική δεξιά". Όμως η Ντόρα κατηγορεί τη ΝΔ ότι "λαϊκίζει ..δεξιά" και στήριξε τον Γιάννη Μπουτάρη, που είναι αριστερός, αλλά στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, που αυτοαποκαλείται αριστερό και σοσιαλιστικό και προφανώς όλοι γνωρίζετε ότι είναι ο ορισμός του δεξιού κόμματος. Χαμός!

Μύλος! Βάλε καλύτερα Πετρούλα, μάστορα. Πιό αξιόπιστη είναι.
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_9674.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: