Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ "αδειάζει" τον Σ. Παναγούλη...

Το Στίγμα: Ήταν,  μία και δύο και τρεις ... συνιστώσες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ "αδειάζει" τον βουλευτή Στ. Παναγούλη, λέγοντας ότι οι απόψεις περί λιντσαρίσματος, που διατυπώθηκαν στη Βουλή εκφράζουν τον ίδιο και μόνον.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ως απάντηση στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, αναφέρεται ότι, αυτά που είπε ο Σ. Παναγούλης, «ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ. Όσον αφορά τις υποδείξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ας τις υποβάλει προς τον αρχηγό του προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα βόρειας Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ''αδελφό κόμμα''».
Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τις ξένες επενδύσεις, το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «πρέπει να καταλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως άλλο είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το χάρισμα φιλέτων στους ημετέρους και άλλο μια εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια προς όφελος της κοινωνίας».
Η ανακοίνωση καταλήγει με το ερώτημα: «Εμείς το πατριωτικό μας καθήκον το γνωρίζουμε και το υπηρετούμε, αυτοί το έγκλημά τους εις βάρος του λαού το έχουν συνειδητοποιήσει»;
   
Πηγή:Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: