Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2011-2012 στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Τα τμήματα, που θα λειτουργήσουν και φέτος όπως πέρυσι είναι κιθάρα, βιολί, πιάνο, φλάουτο, κλαρινέτο, μουσική προπαιδεία, υποχρεωτικά και ανώτερα θεωρητικά. 
Επίσης θα λειτουργήσει η Μικτή Χορωδία Πολυγύρου και η Φιλαρμονική η οποία κάνει... την πρώτη της συνάντηση αύριο Σάββατο 15-10-2011, στις 4.00 το απόγευμα, στο χώρο του Ωδείου. 

Παρακαλούνται παλιοί και νέοι μαθητές να προσέλθουν στα γραφεία του Ν.Π. του Δήμου Πολυγύρου «Ο Αριστοτέλης», στο παλιό δικαστικό μέγαρο για την εγγραφή τους και για περισσότερες πληροφορίες. Τηλέφωνο: 2371023086. 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πολυγύρου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα για την πόλη του Πολυγύρου. ΤΙΠΟΤΑ για τα άλλα, τουλάχιστον, μεγάλα χωριά. ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ, ΟΡΜΥΛΙΑ.
Φαίνεται πως τη Γαλάτιστα ο Δήμαρχος την έχει για ....άρμεγμα. Από 1,10 τα Δ.Τ. τα πήγε 2,2ο και με τις ευλογίες καί του Γαλατσιάνου συμβούλου του καί του γαλατσιάνου αντιδημάρχου του.
Και απορούμαι εμείς οι Γαλατσιάνοι με το θράσος και των δύο να κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Θα μου πείτε Ας ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ τι ψηφίζαμε.
ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλούμε τη δημοτική αρχή, όχι μόνο να λειτουργήσει άμεσα τη δημοτική βιβλιοθήκη και το ωδείο προς όφελος της νεολαίας μας, αλλά και να φροντίσει να δημιουργηθούν ανάλογες υποδομές στους τομείς των Γραμμάτων και του Πολιτισμού σε όλες τις έδρες των καποδιστριακών δήμων. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, ιδιαίτερα από αυτούς που πριν από ένα χρόνο υπόσχονταν στους πάντες τα πάντα προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο τους.

Είναι η θέση του κ. ΚΑΠΛΑΝΗ και φυσικά όλων των δημοτών !!!

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά των πρώην Καποδιστριακών Δήμων,δεν είναι παιδιά ενός "κατώτερου Θεού" αλλά ενός "κατώτερου Δημάρχου".

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά των πρώην Καποδιστριακών Δήμων,δεν είναι παιδιά ενός "κατώτερου Θεού" αλλά ενός "κατώτερου Δημάρχου".