Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τυφλωμένος από έρωτα ένας 29χρονος ήρθε από τη Βουλγαρία, για να κλέψει την αγαπημένη του, αλλά κατέληξε στη φυλακή.

Ο δράστης ήταν ερωτευμένος με μια 23χρονη συμπατριώτισσά του, αλλά ο 22χρονος αδελφός της κοπέλας έμπαινε εμπόδιο στη σχέση τους.
Ο αδελφός της νεαρής Βουλγάρας, που εργαζόταν στη χώρα μας, στο τελευταίο ταξίδι του στην πατρίδα του πήρε μαζί του και την αδελφή του, σε μια προσπάθεια να διαλύσει τον δεσμό που διατηρούσε με τον 29χρονο συμπατριώτη τους, τον οποίο ο ίδιος δεν ενέκρινε.
Ο 29χρονος ερωτοχτυπημένος Βούλγαρος δεν το έβαλε κάτω και σχεδίασε να κλέψει ...την αγαπημένη του, που ζούσε μαζί με τον αδελφό της στο Κοιλάδι Κιλκίς. Μαζί με έναν 37χρονο φίλο του ήρθε στην Ελλάδα, για να κλέψει την κοπέλα και να επιστρέψουν μαζί πίσω στην πατρίδα τους, προκειμένου ο 29χρονος να παντρευτεί την κοπέλα.
Για την ολοκλήρωση του σχεδίου ζήτησαν τη βοήθεια άλλων δύο συμπατριωτών τους, που ζούσαν στην περιοχή του Κιλκίς. Για να κλέψουν την κοπέλα, έπρεπε να βγει από τη μέση ο αδελφός της. Έτσι τις πρωινές ώρες χθες οι δράστες του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, χτυπώντας τον στο σώμα και στο κεφάλι. Ακολούθως άρπαξαν την κοπέλα, επιβιβάστηκαν σε ΙΧ και κατευθύνθηκαν προς τα σύνορα.
Ο σοβαρά τραυματισμένος αδελφός της κοπέλας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, από όπου προχώρησε σε καταγγελία για τον άγριο ξυλοδαρμό του και την απαγωγή της αδελφής του. Ο αδελφός της κοπέλας εξακολουθεί να νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι.
Αμέσως μετά την καταγγελία κινητοποιήθηκε η αστυνομία και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο υποψήφιος γαμπρός, ο 37χρονος φίλος του και η κοπέλα εντοπίστηκε στον μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα, όπου οι δύο από τους δράστες συνελήφθησαν. Οι άλλοι δύο Βούλγαροι που συμμετείχαν στην επίθεση και την απαγωγή δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται, αλλά σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, καθώς τα στοιχεία της ταυτότητας τους είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: