Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Απλήρωτοι οι εποχικοί υπάλληλοι του δήμου Προποντίδας

halkidikinews.gr
Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν οι εποχικοί υπάλληλοι του Δήμου Νέας Προποντίδας που προσλήφθηκαν τον περασμένο Ιούνιο ως έκτακτο προσωπικό και παραμένουν απλήρωτοι μέχρι σήμερα.

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Προποντίδας κάνουν λόγο για απίστευτο εμπαιγμό σε ό,τι αφορά τη μη καταβολή ...
των δεδουλευμένων τους.

Στην επιστολή διαμαρτυρίας τους αναφέρουν:

"Κύριοι αρμόδιοι του Δήμου και του Νομού Χαλκιδικής, ένα έχουμε να πούμε: ΑΙΣΧΟΣ!
Εργαζόμαστε με συμβάσεις έργου 6μηνης κι 8μηνης διάρκειας. Υπογράψαμε τις συμβάσεις μας 27 Ιουνίου και έκτοτε, τέλη Οκτώβρη (4 μήνες) σήμερα, έχουμε πληρωθεί μόνο δύο φορές κι αυτό κατόπιν κινητοποιήσεων, ως και απεργία κάναμε για να πληρωθούμε.

ΑΙΣΧΟΣ! Εργαζόμαστε, όπως όλος ο κόσμος γνωρίζει, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, διότι από τη φύση της η αποκομιδή των απορριμμάτων είναι και ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗ εργασία ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Είμαστε όλοι οικογενειάρχες με υποχρεώσεις άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο. Δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.
Απαιτούμε να πληρώσετε τα δεδουλευμένα μας.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

• Οι τράπεζες δεν περιμένουν
• Τα χαράτσια δεν περιμένουν
• Το πετρέλαιο πρέπει να μπει
• Τα έξοδα τρέχουν δυσβάστακτα.

Ο εμπαιγμός της δημοτικής Αρχής είναι άνευ προηγουμένου, διότι πετούν τάχα το "μπαλάκι" ο ένας στον άλλο κι οι μήνες κυλούν. Μας κοροϊδεύουν πως τάχα υπάρχει κώλυμα στον Επίτροπο, ο επίτροπος λέει πως το κώλυμα είναι του Δήμου, μα ένα είναι σίγουρο, παραμένουμε απλήρωτοι.
Απαιτούμε τα δεδουλευμένα μας!

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ!
Οι απελπισμένοι εργάτες του Δήμου Προποντίδας"



Δεν υπάρχουν σχόλια: