Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Θρήνος για το θάνατο Ελληνίδας που έκαψαν σατανιστές

Ρίγη φρίκης προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει η αδελφή της 18χρονης Ελληνίδας, Κίρστι Θεολόγου, που έφυγε από τη ζωή, όταν έπεσε θύμα σατανιστών στο Γιοχάνεσμπουργκ.

«Η αδελφή μου έχασε τη ζωή της από τα πολλαπλά εγκαύματα. Είχε καεί πάνω από το 75% του σώματός της. Η εικόνα που έβλεπα στην εντατική ήταν φρικτή». Η κοπέλα άντεξε οκτώ ημέρες στην εντατική. Οκτώ ημέρες αφότου τα ανθρωπόμορφα τέρατα... την περιέλουσαν με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά.

Η 24χρονη Σαμάνθα διηγείται στο «Πρώτο Θέμα» ότι η αδελφή της ξεγελάστηκε από τους σατανιστές, οι οποίοι της έδειξαν ένα φιλικό πρόσωπο για να την προσελκύσουν και να την παρασύρουν. Και τελικά, της στέρησαν τη ζωή.


Η μοιραία νύχτα για την 18χρονη Ελληνίδα:

Η μοιραία νύχτα για την Κίρστι είναι βγαλμένη από ταινία τρόμου. Οι σατανιστές πήραν την ίδια και μια άλλη κοπέλα και τις οδήγησαν σε ένα λόφο.



"Άρπαξαν την άλλη κοπέλα από τα χέρια για να μη φέρει αντίσταση και χωρίς δισταγμό της έκοψαν το ένα χέρι. Παρόλο που εκείνη ούρλιαζε και παρακαλούσε για τη ζωή της, οι νέοι γελούσαν και αμέσως άρπαξαν την Κίρστι και την υποχρέωσαν να πιει το αίμα της κοπέλας. Η ίδια φοβούμενη για τη ζωή της υπάκουσε στην άρρωστη διαταγή τους. Εκείνη τη στιγμή την περιέλουσαν με βενζίνη και πέταξαν ένα σπίρτο πάνω στο σώμα της. "


Αυτά τα λόγια ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, όταν χρειάστηκε να παρουσιαστεί η τραγική μάνα μπροστά στον εισαγγελέα, προκειμένου να καταθέσει όσα γνώριζε, έχοντας μάλιστα απέναντί της τους νεαρούς της συμμορίας.


Στην κατάθεσή της η μητέρα της Κίρστι, Σίλβια Θεολόγου, αναφέρει ακόμη ότι η κόρη της ήρθε μόνη της στο σπίτι. Ανοιξε την πόρτα και μπήκε κατευθείαν στην κουζίνα. “Μόλις με είδε παραδόθηκε στους αφόρητους πόνους και έπεσε κάτω λιπόθυμη. Εγώ έπαθα σοκ. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έβλεπα μπροστά μου και τι θα μπορούσε να της είχε συμβεί. Κατάφερα μόνο να τηλεφωνήσω στις πρώτες βοήθειες και να μεταφρεθεί το αγγελούδι μου στο νοσοκομείο”.


Ήταν η αρχή του τέλους. Οκτώ μέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 
star 

Δεν υπάρχουν σχόλια: