Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Έγκλημα πάθους από αστυνομικό




Τη σκηνοθεσία ενός εγκλήματος πάθους παραδέχθηκε ένας 35χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στη Βουλή, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του, με θύμα μια 49χρονη γυναίκα στο Σχηματάρι.
Ο ανθυπαστυνόμος διατηρούσε δεσμό με μία 49χρονη γυναίκα από την Αυλώνα, με την οποία είχε ραντεβού την προηγούμενη Πέμπτη, ημέρα του εγκλήματος. Η σχέση τους περνούσε κρίση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ...ο ίδιος άνδρας διατηρούσε πριν δεσμό με την κόρη του θύματος.

Τη μοιραία νύχτα ο 35χρονος και η 49χρονη λογομάχησαν, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να χάσει τον έλεγχο και να επιτεθεί στη σύντροφό του με ένα μπουφάν, προκειμένου να τη σκοτώσει. Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και έγινε μοιραία «πρωταγωνίστρια» στο θρίλερ που ακολούθησε.

Ο αστυνομικός έσυρε την άτυχη γυναίκα έξω από το αυτοκίνητο και πέρασε από πάνω της δύο φορές με το όχημά του για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρή. Ύστερα, μετέφερε το πτώμα στο Σχηματάρι, όπου και το εγκατέλειψε.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τα παιδιά του θύματος, ότι η μητέρα τους είχε εξαφανιστεί. Τότε ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό της, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε το πτώμα, το οποίο αναγνωρίστηκε από την κόρη της. Η ίδια είπε στους αστυνομικούς για το δεσμό της μητέρας της και έτσι οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του δράστη, ο οποίος και ομολόγησε.

Πηγή:euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: