Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Κατηγορηματικά αντίθετος σε πρόωρες εκλογές ο Μόσιαλος



Κατηγορηματικά αντίθετος σε πρόωρες εκλογές δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Ηλίας Μόσιαλος, σε συνέντευξή του, στην Real News υπογραμμίζοντας πως «την ώρα του πολέμου η εσωστρέφεια είναι καταστροφική».O κ. Μόσιαλος, απορρίπτει τα περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας και χαρακτηρίζει αστεία...
τα σενάρια για παραίτηση του πρωθυπουργού. «Ο πρωθυπουργός δίνει μια ιστορική μάχη, παίρνοντας στην πλάτη του αμαρτίες άλλων. Δεν φυγομάχησε όπως άλλοι, δεν εγκατέλειψε τη μάχη» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός Επικρατείας, κατηγορεί τον κ. Σαμαρά ότι δεν έχει δώσει δείγματα γραφής για εθνική συνεννόηση και υπογραμμίζει ότι «μια οικουμενική κυβέρνηση χωρίς προγραμματικές συγκλίσεις θα είναι μια ανεπιτυχής συγκόλληση προσώπων».
Ο κ. Μόσιαλος, τονίζει, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η συμφωνία της 21ης Ιουλίου και σημειώνει «ό,τι είναι προς αυτή την κατεύθυνση, ό,τι βελτιώνει αυτή τη συμφωνία είναι καλοδεχούμενο... Η μείωση των επιτοκίων και του χρέους -που εμπεριέχονται στη συμφωνία- εξυπηρετεί σαφέστατα το δημόσιο συμφέρον και κατά συνέπεια τους πολίτες της χώρας».
Επίσης, στέλνει μήνυμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ότι είναι θεμιτές οι φιλοδοξίες αλλά προσθέτει «όποιος βιάζεται, σκοντάφτει».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: