Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα τελικά θα γίνει ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, με βάση τα τελευταία δεδομένα και αφού προηγουμένως…  πηγαινοερχόταν η διεξαγωγή του μεταξύ  της σημερινής και της αυριανής ημέρας και κυκλοφόρησαν φήμες για μετάβαση του πρωθυπουργού σήμερα στις Βρυξέλλες,  για επαφές με τον Μπαρόζο.
Πρόκειται σε κάθε περίπτωση για ένα απίστευτο επικοινωνιακό αλαλούμ, μέσα στο οποίο.... δεν μπορεί να βγάλει κανείς άκρη, για το τι πραγματικά ισχύει και τι όχι.

Όπως διευκρινίστηκε πριν από λίγο από κυβερνητικές πηγές, το  συγκεκριμένο ταξίδι του πρωθυπουργού θα γίνει τελικά αύριο και σήμερα θα ανακοινωθεί κανονικά το νέο σχήμα της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως,  το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου  γίνεται πολύ πιο βαρύ από το  αναμενόμενο, εξαιτίας των παραιτήσεων ήδη του κ. Φλωρίδη,  του κ. Νασιώκα και του κ. Σπηλιόπουλου,  των πληροφοριών και για άλλες παραιτήσεις, όπως και των αρνήσεων που φέρεται ήδη να έχει εισπράξει ο πρωθυπουργός από πρόσωπα στα οποία πρότεινε την συμμετοχή τους στην κυβέρνηση.

Κάτω από αυτές  τις συνθήκες όμως το «σήμερα» για τον ανασχηματισμό καθίσταται σχετικό,  καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το παραμικρό, έτσι όπως ήρθαν  τα  πράγματα.

Είναι προφανές επίσης ότι έχουν μείνει εμβρόντητοι οι εταίροι μας στην Ε.Ε.   με αυτά που βλέπουν να γίνονται στην Ελλάδα, εν μέσω μεγάλης δημοσιονομικής κρίσης.  ΣΤΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: