Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ιστολόγιο Ένωσης Ελευθέρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Πολυγύρου και Κεντρικής Χαλκιδικής

Όπως ίσως γνωρίζετε, έγιναν οι αρχαιρεσίες για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελευθέρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Πολυγύρου και Κεντρικής Χαλκιδικής.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο κατά πλείστον από νέους ανθρώπους στην προσπάθειά του να εκσυγχρονίσει την Ένωση, προέβη στην δημιουργία ενός ιστολογίου για την ενημέρωση των μελών της Ένωσης αλλά και όλων των Επαγγελματιών του ......Καλλικράτειου Δήμου Πολυγύρου.

Στο ιστολόγιο θα παρέχονται πληροφορίες που αφορούν όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και φιλοδοξεί να γίνει ο τρόπος επικοινωνίας με τα μέλη και τους επαγγελματίες, έως την δημιουργία της δικής μας σελίδας η οποία θα γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Ελπίζουμε να σας βρούμε αρωγούς στην προσπάθειά μας, να ξανακάνουμε την αρχαιότερη Ένωση Εμπόρων του Νομού μας, ισχυρή και δυνατή ώστε οι φωνές των επαγγελματιών να γίνονται πιο συγκεντρωμένες και δυνατές.

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τα Blog του νομού μας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, πρόταση, παρατήρηση, μπορείτε να χρησιμοποιήτε το email της Ένωσης που είναι espolygyrou@gmail.com καθώς και το blog .

Το Δ.Σ. της Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: