Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πανελλήνια θλίψη: Εξέπνευσε το 7χρονο παιδάκι στο Παίδων

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγο στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" το 7χρονο παιδάκι, το οποίο νοσηλεύονταν από τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, μετά την φωτοβολίδα που δέχτηκε στο πρόσωπο την στιγμή της Ανάστασης.Συγκλονισμένοι οι οικείοι του αλλά και η κοινή γνώμη από την εξέλιξη αυτή. Ο 7χρονος είχε χάσει ήδη ..........την όρασή του από το αριστερό μάτι, αλλά έδινε την μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το παιδί κρατούσε τα εξαπτέρυγα στην εκκλησία και βγήκε μαζί με τον ιερέα πατέρα του, προκειμένου να ψάλλουν το "Χριστός Ανέστη". Την στιγμή της χαρμόσυνης είδησης, ένας νεαρός πέταξε την φωτοβολίδα, η οποία βρήκε το παιδί στο πρόσωπο. Η ζημιά είχε γίνει. Ο πατέρας του, μπροστά στον οποίο διαδραματίστηκε το περιστατικό, συνέχισε να ψάλλει για λίγα δευτερόλεπτα το "Χριστός Ανέστη". Αμέσως μετά μετέφερε τον γιο του στο τοπικό νοσοκομείο της Εύβοιας και από εκεί πήγε με ασθενοφόρο στην Αθήνα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του. 

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο άνθρωπος που έριξε την φωτοβολίδα έχει προφυλακιστεί. Ωστόσο, ο ιερέας πατέρας του 7χρονου είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα όταν δήλωνε στο Star ότι δεν επιθυμεί εκδίκηση, αλλά ήθελε απλά να γίνει καλά ο γιος του. Τελικά όμως, το παιδί του δεν τα κατάφερε και δυστυχώς, μετά από άνιση μάχη, έφυγε τελικά από την ζωή το πρωί της Παρασκευής.

 Είναι ο τρίτος θάνατος που σημειώνεται στην χώρα μας φέτος εξαιτίας του εθίμου των βεγγαλικών, αν προσθέσει κανείς και τους δύο στην Ρόδο το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: