Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Σε προσλήψεις 533 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προχωρούν 25 φορείς. Οι θέσεις αφορούν εποχικό προσωπικό σε δήμους, στη ΔΕΗ και σε άλλους φορείς. Από το σύνολο των θέσεων που θα καλυφθούν οι 225 είναι σε δήμους της Βόρειας Ελλάδας.
Ειδικότερα, οι θέσεις που αφορούν τη Βόρεια Ελλάδα είναι οι εξής: α) 30 θέσεις στο δήμο Βόλβης. Η προκήρυξη δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dimosvolvis.gr. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 11 Απριλίου, β) 17 θέσεις στο δήμο Βισαλτίας του νομού Σερρών. Η προκήρυξη δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dimosvisaltias.gr. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 12 Απριλίου γ), 60 θέσεις στο δήμο Σιθωνίας. Η προκήρυξη δημοσιεύεται...... στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dimossithonias.gr. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 12 Απριλίου, δ) τρεις θέσεις στην Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων του δήμου Αριστοτέλη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 23770 - 21130. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 12 Απριλίου, ε)115 θέσεις στο δήμο Προποντίδας που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά.
Η προκήρυξη δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.0786.syzefxis.gov.gr. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 12 Απριλίου.
Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις θέσεις και τις προκηρύξεις αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.asep.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: