Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Σε εξέλιξη επιχείρηση σύλληψης νονών της νύχτας!-Eμπλέκονται αστυνομικοί

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί επιχείρηση – μαμούθ της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη διαφόρων ανθρώπων που φέρονται εμπλεκόμενοι με τα κυκλώματα των νονών της νύχτας και πληρωμένα συμβόλαια. Λέγεται μάλιστα ότι είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση που έχει γίνει από την ΕΛ.ΑΣ. για τέτοιου είδους υπόθεση και επεκτείνεται σε πολλές πόλεις της χώρας και φυσικά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, έχουν εκδοθεί από την εισαγγελία εντάλματα σύλληψης για περίπου 200 άτομα, ενώ ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες συλλήψεις. Οι πληροφορίες....... αναφέρουν ότι οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί βασίζονται όχι μόνο σε καταγγελίες καταστηματαρχών αλλά και σε υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που έγιναν με την συνδρομή της ΕΥΠ και την προηγούμενη άρση του απορρήτου έπειτα από εισαγγελική παραγγελία. Στο στόχαστρο βρίσκονται πέντε συμμορίες που δρούσαν στην Αττική και την περιφέρεια ενώ ερευνώνται περισσότερες από πενήντα υποθέσεις.

Από την Αστυνομία δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες. Πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι έχουν γίνει δεκάδες εισβολές και έρευνες σε σπίτια, ουκ ολίγοι είναι οι συλληφθέντες στην Αθήνα που έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ, ενώ ανεξακρίβωτο είναι ακόμα αν έχουν πράγματι συλληφθεί οι δολοφόνοι των Μπάμπη Λαζαρίδη και Γεράσιμου Μαυράκη, συντρόφων της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη και της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου αντίστοιχα.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη αίσθηση πάντως είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση φέρονται κρατικοί λειτουργοί αλλά και πέντε αστυνομικοί, ορισμένοι από τους οποίους έχουν υπηρετήσει σε ευαίσθητες υπηρεσίες της Ασφάλειας και ένας εξ' αυτών ακόμα και στο... Αγιον Όρος. Πληροφορίες που διαρρέουν κάνουν λόγο ακόμη και για κακοποιούς που βρίσκονται ήδη στις φυλακές. Οι τηλεφωνικές επαφές των κατηγορούμενων παρακολουθούνταν και στο υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί υπάρχουν απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες τους.
Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους είναι και αλλοδαποι. Η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι τα χρήματα από τις παράνομες δραστηριότητές του τα έβγαλαν στο εξωτερικό, όπου έκαναν επενδύσεις αγοράζοντας ακίνητα και εκτάσεις και στήνοντας επιχειρήσεις.
ΣΤΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: