Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Μερικές απίστευτα «καυτές» φωτογραφίες από τα διάσημα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη βίλα του στο Αρκόρε δημοσίευσε  η κεντροαριστερή ιταλική εφημερίδα L’ Unita.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, οι φωτογραφίες έκαναν το γύρω του κόσμου, φέρνοντας τον Ιταλό πρωθυπουργό σε μια ακόμα πιο δύσκολη θέση.


Πρόκειται για υλικό που συμπεριλαμβάνεται........... στην δικογραφία των εισαγγελέων, η οποία θα χρησιμοποιηθεί στην δίκη του "Ρούμπι Γκέιτ" , η οποία θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου στο Μιλάνο.


Σύμφωνα με την l'Unita, οι οκτώ συνολικά φωτογραφίες τραβήχτηκαν με τα κινητά των καλλονών που έπαιρναν μέρος στα δείπνα που οργάνωνε ο μεγιστάνας πρωθυπουργός.


Σε μια από την φωτογραφίες, σύμφωνα με την εφημερίδα, η σόου-γκερλ Μπάρμπαρα Γκουέρρα, είναι ντυμένη αστυνομικίνα και κρατά χειροπέδες.



Σε μια άλλη, ο ατζέντης Λέλε Μόρα (σε βάρος του οποίου διεξάγονται έρευνες για προαγωγή στην πορνεία) είναι ξαπλωμένος σε μεγάλο καναπέ και παίζει με έναν άλλον φιλοξενούμενο.



Σε άλλες τρεις εικόνες, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει γωνιές της βίλας του Άρκορε (μια βιβλιοθήκη και μια τηλεοπτική γιγαντοοθόνη),






ενώ, σε άλλες δυο φωτογραφίες, διακρίνονται κοπέλες οι οποίες, χαμογελώντας, αγκαλιάζονται και φιλιούνται...


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: