Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ: ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!


 Κλήση για προκαταρκτική εξέταση πήρε σήμερα η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ (το πρώτο τοπικό blog της Χαλκιδικής), από τον Πταισματοδίκη Πολυγύρου,  μετά από μήνυση που έγινε εις βάρος της για "συκοφαντική δυσφήμιση κατ' εξακολούθηση", όπως μας ενημερώνει σχετικά η ίδια σε ανάρτηση της (εδώ) στην οποία σημειώνει:
 «Δεν μας ενοχλεί καθόλου γιατί γνωρίζουμε την υπόθεση και έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Το κέφι μας δεν χαλάει γι' αυτό κερνάμε ουισκάκι στους φίλους και μη.
Θα σας κρατούμε ενήμερους για την πορεία της υπόθεσης!»
Εμάς μας ενοχλεί όμως...... κάθε μήνυση ή αγωγή κατά της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ που έχει γράψει ιστορία (και γράφει) στη Χαλκιδική και έχουν γράψει όλοι σ΄ αυτήν, (...ξέρουν αυτοί), γι αυτό και θα πάμε για ουισκάκι στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ για να μάθουμε λεπτομέρειες. 
Εκ προοιμίου πάντως πρέπει να πούμε πως αν η υπόθεση έχει σχέση, κατά πως υποψιαζόμαστε, με τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, να περιμένετε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις μιας και θα επανέλθουν στην επικαιρότητα προεκλογικές ιστορίες και διηγήσεις της περιόδου εκείνης οι οποίες θα ανεβάσουν και πάλι κατακόρυφα το θερμόμετρο στην πρωτεύουσα. Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, και κατά τα άλλα, εμείς ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ είμαστε μαζί σου έτσι κι αλλιώς. 
Κράτα θέση και για μας!
ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: