Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 79 ΤΗΣ Η ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΤΕΙΛΟΡ

Cropped screenshot of Elizabeth Taylor from th...Image via WikipediaΣτα 79 της χρόνια και μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία με την υγεία της, πέθανε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η "Σταρ των Σταρ" όπως την αποκαλούσαν.

Η κατάσταση της υγείας της, δύο φορές τιμημένης με Όσκαρ, θρυλικής ηθοποιού του Χόλιγουντ, Ελίζαμπεθ Τέϊλορ, επιδεινώθηκε και  νοσηλευόταν  στο νοσοκομείο για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπό στενή ........ ιατρική παρακολούθηση, αλλά δεν τα κατάφερε, ανακοίνωσε εκπρόσωπός της.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ, εισήχθη εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο Σεντάρς-Σινάϊ στο Λος Άντζελες, με έντονα συμπτώματα αποφρακτικής καρδιακής ανεπάρκειας, που αποτελεί χρόνιο πρόβλημα υγείας για την 79χρονη ηθοποιό.

Το 2009 η Τέϊλορ, υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς για να αντικαταστήσει μία κατεστραμμένη βαλβίδα. Το 2004 είχε διαγνωσθεί ότι έπασχε από χρόνια συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, ένα νόσημα που δεν επιτρέπει στην καρδιά να τροφοδοτεί με επαρκείς ποσότητες αίματος τα ζωτικά όργανα του σώματος.

Από την εισαγωγή της είχε υπάρξει σημαντική πρόοδος στην κατάσταση της υγείας της, ενώ δεχόταν επισκέψεις φίλων και συγγενών. Το ιατρικό επιτελείο, που την παρακολουθούσε, ήταν ικανοποιημένο από την πορεία ανάρρωσης της ηθοποιού αλλά μια ξαφνική επιδείνωση ήταν αρκετή για να χάσει τη ζωή της.
http://alliscinema.blogspot.com/2011/03/79.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: