Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Αποκαλύπτουμε το όνομα της τραγουδίστριας που κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα των "νονών"

Τέσσερις και μάλιστα πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις που κατηγορούνται για εκβίαση καταστηματαρχών με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, για εκρήξεις και εμπρησμούς σε καταστήματα, για απόπειρες ανθρωποκτονιών, για εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικών και όπλων, για εκβιαστικές εισπράξεις και νομιμοποίηση εσόδων εξαρθρώθηκαν.
Σε αυτή την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο φαίνεται να εμπλέκεται πασίγνωστη λαϊκή τραγουδίστρια με αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Πρώτη, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.stifora.gr , σας αποκαλύπτει το όνομα της τραγουδίστριας που δεν είναι άλλη από την...
 Άντζελα Δημητρίου. Η αοιδός που ξεκίνησε τη λαμπρή της καριέρα τη δεκαετία του 80 κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε εκβίαση και απάτη.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η ίδια η Άντζελα ζήτησε να χτυπήσουν μπράβοι τον επιχειρηματία και παλαιότερο σύντροφό της, Νοράι Σαπουντζιάν, ο οποίος φέρεται να της χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό. Φυσικά, όλα αυτά με το αζημίωτο αφού έταξε στους μεσάζοντες ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό.


Συγκεκριμένα, δυο ακριβά ρολόγια και μερίδιο 250.000 ευρώ έταξε στους μπράβους, η πασίγνωστη λαϊκή τραγουδίστρια, επειδή την είχαν συλλάβει μετά από καταγγελία του πρώην συντρόφου της, για ακάλυπτες επιταγές και βρισκόταν ήδη στο αυτόφωρο.

Οι μπράβοι επιστρατεύτηκαν με εντολή της, για να έρθουν σε συνεννόηση με τον καταγγέλοντα και πρώην φίλο της. « O μπράβος –αναφέρεται επί λέξει στη δικογραφία- μιλάει με τον πρώην φίλο της, στον οποίο λέει να δώσει ο ίδιος τα λεφτά για να πληρωθούν οι επιταγές. Η τραγουδίστρια στο μεταξύ δεν μπόρεσε να πληρώσει για να αφεθεί ελεύθερη, καθώς δεν εμφανίστηκε ο καταγγέλλων για να δώσει αυτός τα χρήματα, αλλά και επειδή το ταμείο των δικαστηρίων έκλεισε επειδή υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα.

Ο μπράβος ζητάει τηλεφωνικά εξηγήσεις από τον πρώην φίλο της, γιατί δεν έδωσε τα λεφτά. Η τραγουδίστρια μάλιστα τους έταξε πως αν τη βοηθήσουν να πάρει τις 500.000 ευρώ που τις οφείλουν, τα μισά θα τα δώσει σ’ αυτούς, μαζί με δυο ακριβά ρολόγια ».

Προηγουμένως, η τραγουδίστρια είχε κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες για να γλιτώσει το αυτόφωρο, όταν την οδήγησαν στην Ασφάλεια Περιστερίου. Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν, θα θυμηθούμε ότι είχε επικαλεστεί ασθένεια και έτσι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Νίκαιας και στη συνέχεια στο METROPOLITAN όπου φέρεται να την επισκέφθηκαν και οι δυο μπράβοι.
Περισσότερες εξελίξεις σε λίγο και μόνο από το http://www.stifora.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: