Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

«Χαμηλές θερμοκρασίες» στη ΝΔ Θεσσαλονίκης

«Χαμηλές θερμοκρασίες» κυριάρχησαν στην τελευταία συνεδρίαση της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης, που έγινε το Σάββατο. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι η πτώση της θερμοκρασίας ξεκίνησε μια ημέρα μετά...
Οι εντάσεις ξεκίνησαν με την τοποθέτηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Το «γαλάζιο» αυτοδιοικητικό στέλεχος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για το «στήσιμο» που έφαγε από τον Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ. Επίσης, άφησε αιχμές για ....κάποιους πολιτευτές που, όπως είπε, με τον τρόπο που κινούνται κάνουν κακό και στη ΝΔ αλλά και στον πρόεδρό της. Το σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του Στράτου Σιμόπουλου, που ήταν παρών, αλλά και τη διαβεβαίωση του κ. Ψωμιάδη ότι δεν αναφερόταν σε αυτόν.
Η... ταξιθεσία
Το δεύτερο «πολικό κύμα» προήλθε από τις καυστικές παρατηρήσεις κυρίως του Σταύρου Καλαφάτη, με τις οποίες συμφώνησε και ο Γιάννης Ιωαννίδης. Η ένσταση του «γαλάζιου» βουλευτή αφορούσε την ανάγκη να αναβαθμιστεί ο ρόλος του βουλευτή, που πολλές φορές εμφανίζεται ως παρακατιανός. Εδώ και οι δύο βουλευτές της ΝΔ αναφέρθηκαν στην ταξιθεσία που επικράτησε στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ, την οποία πολλοί τοπικοί βουλευτές παρακολούθησαν όρθιοι, καθώς οι πρώτες σειρές είχαν καταληφθεί από άλλους επισήμους.
Το κερασάκι στην τούρτα «έβαλε» ο Θόδωρος Καράογλου, που μάλιστα προσήλθε καθυστερημένος στη συνεδρίαση. Ο βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι συνειδητά καθυστέρησε, εκφράζοντας έτσι την ενόχλησή του για το ότι ο σχεδιασμός της επικείμενης επίσκεψης του τομεάρχη εργασίας Νίκου Νικολόπουλου, όπου ο κ. Καράογλου είναι αναπληρωτής, έγινε χωρίς να ενημερωθεί.
Ν. Ο.
aggelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: