Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Υπο κατάληψη το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής

Υπό κατάληψη τελεί από το πρωί  το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, καθώς οι υπάλληλοί της ξεκίνησαν κινητοποιήσεις αντιδρώντας στα βάναυσα μέτρα της τρόικας και της Κυβέρνησης.
Αρχικά τη Δευτέρα οι υπάλληλοι της ΠΕΧ προχώρησαν σε 3ωρη διαμαρτυρία από τις 9 έως τις 12 το μεσημέρι και δεν λειτούργησε κανένα εκ των  Περιφερειακών Τμημάτων & Γραφείων. Ένα πανό στην είσοδο του διοικητηρίου έγραφε ...«Αφήστε μας να ζήσουμε», ενώ οι υπάλληλοι, πάρα το τσουχτερό κρύο συγκεντρώθηκαν στον αύλειο χώρο του κτιρίου της πρώην Νομαρχίας.

Για την  Τρίτη όλες οι υπηρεσίες της Π.Ε. Χαλκιδικής θα τελούν υπό κατάληψη, ενώ για τις επόμενες ημέρες, Τετάρτη και Πέμπτη 19 & 20/10/2011, ημέρες Πανελλαδικών Κινητοποιήσεων, η μορφή των τοπικών κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί στη συνέλευση των υπαλλήλων την Τρίτη.

Όπως αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή:
«Διαμαρτυρόμαστε κατά του  εξοντωτικού «Πολυνομοσχεδίου» και της πολιτικής εκφοβισμού, της θεσμικής απαξίωσης του ρόλου και του χαρακτήρα του Δημοσίου, των διακρίσεων και των εξαιρέσεων του «Ενιαίου Μισθολογίου», των απολύσεων και της εφεδρείας, του αφανισμού και της εξόντωσης όλων των Δημόσιων Υπαλλήλων και των οικογενειών τους.
Παρακαλούνται, οι πολίτες που  έχουν προγραμματίσει επίσκεψη στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, την επόμενη εβδομάδα των κινητοποιήσεων, να λάβουν υπόψη τους τα παραπάνω και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς πριν από οποιαδήποτε επίσκεψή τους προς αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας».
HALKIDIKINEWS.GR

Της Κέλλυς Γρηγοριάδου



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: