Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών από το επιμελητήριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής πραγματοποίησε χθες Τρίτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 εκδήλωση δωρεάς ηλεκτρονικών υπολογιστών προς το ΓΕΛ Αρναίας, ΓΕΛ Κασσάνδρας και ΓΕΛ Πολυγύρου από τα οποία βραβεύτηκαν οι μαθητές που αρίστευσαν... στο διαγωνισμό έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στις 18/03/2011 σε συνεργασία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής.
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των λυκείων καθώς και ο Δ/ντης της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής κος Ταπανίδης Θεόδουλος.




Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κος Γκιλής Γεώργιος τόνισε το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εκπαίδευση στην ανάπτυξη της οικονομίας και ότι το Επιμελητήριο θα στηρίζει πάντα την εκπαίδευση με σκοπό την κοινωνική πρόοδο και επιτυχία των μελλοντικών επιχειρηματιών.


Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των λυκείων ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και συμφώνησαν στην πρόταση του κου Γκιλή να συνεχιστεί η συνεργασία του Επιμελητηρίου και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη διοργάνωση διαγωνισμών έκθεσης και τις επόμενες χρονιές.



Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κος Γκιλής παρέδωσε στον ταμία του Σωματείου Επαγγελματιών Ουρανούπολης κο Κατσιρμά Δημήτριο, ηλεκτρονικό εξοπλισμό καθώς και χρηματικό ποσό για τα πρώτα έξοδα του σωματείου με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου και την πληρέστερη ενημέρωση των μελών του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: