Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ

Δικαιολογημένες από τα έσοδα οι αγορές ακινήτων Τσοχατζόπουλου, λέει διευθυντής του ΣΔΟΕ...

Στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων, καταθέτει από το πρωί της Τετάρτης, κεκλεισμένων των θυρών, ο περιφερειακός διευθυντής του ΣΔΟΕ Αττικής Νίκος Μαϊτός, ο ... οποίος ενημερώνει σχετικά με το πόρισμα του ελέγχου που είχε διενεργηθεί στο «πόθεν έσχες» του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαϊτός φέρεται να είπε ότι από τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων του κ. Τσοχατζόπουλου φαίνεται να δικαιολογούνται από τα έσοδα του οι αγορές ακινήτων, η τιμή των οποίων στα συμβόλαια είναι βάσει των αντικειμενικών αξιών.

Στο μεταξύ, η Προανακριτική Επιτροπή έχει καλέσει για την ερχόμενη Τρίτη να καταθέσουν ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρης Εμμανουήλ και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Φιλιππίδης.

Διευκρινίστηκε, πάντως, από μέλη της Προανακριτικής ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, δεν προσέρχονται ως κατηγορούμενοι, αλλά ως μάρτυρες, προκειμένου να παράσχουν εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση.

Αν οι μάρτυρες ασκήσουν το δικαίωμα που έχουν, να ζητήσουν 48ωρη προθεσμία, τότε η κατάθεση τους αντί της ερχόμενης Τρίτης θα μετατεθεί για την μεθεπόμενη Παρασκευή 3 Ιουνίου. 
http://nonews-news.blogspot.com/2011/05/blog-post_5228.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+nonews-news+%28nonews-NEWS%29

Δεν υπάρχουν σχόλια: