Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 
Σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ρίο Αχαΐας μια νεαρή κοπέλα, με τραύματα και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Έφερε τόσα χτυπήματα, που οι γιατροί υπέθεσαν ότι είχε πέσει θύμα τροχαίου, όμως τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν θύμα ξυλοδαρμού από τον –πρώην, πλέον- σύντροφό της!

Η άτυχη νεαρή είχε αποφασίσει......
να βάλει τέλος στον ερωτικό δεσμό που διατηρούσε. Όμως, ο σύντροφός της είχε… διαφορετική γνώμη και την εκδήλωσε με εξαιρετικά βίαιο τρόπο! Όρμισε κατά πάνω της και άρχισε να την χτυπάει με τέτοια
μανία, που η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της!

Όταν ξέσπασε πάνω της την οργή του, την εγκατέλειψε αβοήθητη και εξαφανίστηκε. Όταν συνήλθε η νεαρή, ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε μώλωπες στο στήθος, τα χέρια, τα πλευρά και το κεφάλι, ενώ σε αρκετά σημεία υπήρχαν τραύματα που αιμορραγούσαν! Όπως είναι φυσικό, ενημερώθηκε αμέσως η Αστυνομία, η κοπέλα υπέβαλε μήνυση κατά του ανθρώπου με τον οποίο σίγουρα θα είχε περάσει καλύτερες στιγμές και ο δράστης αναζητείται.
makthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: