Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ"


ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ

Δεν ασχολούμαστε βέβαια μόνο με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Και στην Ν.Δ έχουμε αυτιά. Σας αξίζει λοιπόν να μάθετε ότι:
Αφού δεν θα ισχύσει τελικά το όριο ηλικίας για τους υποψήφιους, πρώτος είναι ο Γιώργος Βαγιωνάς. Από κοντά και ο Βασίλης Πάππας, σχεδόν αυτοδίκαια, αφού ήταν από τους προηγούμενους εκλεγμένους έστω ελέω εκλογοδικείου, Μήτσιου και των άλλων 47. Ο Θύμιος Καρανάσιος δεν φαίνεται να κάνει τίποτε άλλο από το να ετοιμάζεται. Το μυστήριο Αθηναίου Φλωρίνη θα λυθεί οσονούπω, αφού ούτε αυτός έχει πλέον πρόβλημα ηλικίας.
΄Εχουμε λοιπόν: Βαγιωνάς, Καρανάσιος,Πάππας, Φλωρίνης (δεν νομίζουμε να πεί όχι). Βρήκαν ήδη που να ποντάρουν οι ..μεγάλες δυνάμεις: Ζωγράφος πάσει δυνάμει σε Πάππα, Τσούφης σε Καρανάσιο και …ολίγον Βαγιωνά.
Να μείνουμε εδώ; Όχι βέβαια. Ψάχνουμε τον πέμπτο. Και τον ψάχνουμε κατά Καλαμαριά μεριά που όπως καταλάβατε, θα φορεθεί πολύ στις επόμενες εκλογές. Εδώ έχουμε: Γκιλής (αφού ζεστάνει τις ψήφους με τις εκλογές του Επιμελητηρίου κι αν το συναποφασίσει με την οικογένειά του ), Σαρόγλου (αν την κάνει από το γραφείο του Βαγιωνά κατά το πρότυπο της Φένιας) και (εδώ σταθείτε) Γεωργαλάς.
Εμείς εδώ θα ποντάρουμε (με λίγο ρίσκο) και γιατί η Καλλικράτεια έγινε μεγάλη δεξαμενή ψήφων χάρη στις χι λιάδες μεταδημοτεύσεις που ο ίδιος έκανε και γιατί το ψη φοδέλτιο χρειάζεται μια «δυναμική» παρουσία αλλά και γιατί πρέπει να μπαλωθεί το ρίξιμο στις Δημοτικές εκλογές.
Γράψτε λοιπόν: Βαγιωνάς, Καρανάσιος, Πάππας, Φλωρίνης, Γεωργαλάς και εδώ είμαστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: