Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!

Θερμό επεισόδιο κατά το οποίο έπεσαν ακόμη και πυροβολισμοί εξελίχθηκε πριν από λίγο στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Τούρκοι δουλέμποροι άνοιξαν πυρ σε Έλληνες και Γερμανούς αστυνομικούς της Frontex όταν οι ίδιοι τους εντόπισαν να επιχειρούν να προσεγγίσουν τη νησίδα Αντάς με βάρκα, η οποία από την ελληνική πλευρά προσεγγίζεται με τα πόδια λόγω της χαμηλής στάθμης του νερού.

Αρχικά οι Τούρκοι δουλέμποροι πυροβόλησαν στον αέρα και συνέχεια έστρεψαν και τα όπλα κατά του ελληνογερμανικού κλιμακίου και άνοιξαν πυρ με προφανή..... σκοπό να τους τραυματίσουν!

Τα αίματα άναψαν και ενημερώθηκαν τάχιστα τα Γενικά Επιτελεία Στρατού των δύο χωρών με τους Τούρκους να στέλνουν ομάδα στρατιωτών στο σημείο. Με το που έφθασε αυτή στο σημείο έπεσε και ένας ακόμη πυροβολισμός από τους δουλεμπόρους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει  βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το ΓΕΣ ή την αστυνομία ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τουρκικός στρατός έχει πραγματοποιήσει πάνω από 90 συλλήψεις.
ΣΤΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: