Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΝΟΜΙΜΟ ΙΣΩΣ..ΗΘΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!!

Έφτασε στα αυτιά μας η πληροφορία ότι πρώην πρόεδρος οργανισμού σε δήμο του νομού μας ζήτησε με αίτηση του αναδρομικά τα έξοδα παράστασης για τους δυο πρώτους μήνες που παρέμενε τυπικά στη θέση του, γιατί δόθηκε παράταση στα συμβούλια της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Αξιώνει,  λοιπόν, το ποσό περίπου των 900 ευρώ για τους δύο μήνες που παρέμενε τυπικά στη θέση του, ενώ η δημοτική αρχή είχε αλλάξει και ουσιαστικά ο οργανισμός δεν παρουσιάζε δραστηριότητα. 
Και μπορεί νομικά να είναι σωστό και να δικαιωθεί ο εν λόγω πρώην  δημοτικός σύμβουλος (σ.σ η αίτηση του απορρίφθηκε από το σημερινό Δ.Σ) το θέμα ωστόσο είναι το πόσο ηθικά ήταν σωστή η ενέργεια του..
Τα συμπεράσματα δικά σας!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο στίγμα που θέτει το τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί όλους μας και δεν κοιμόμαστε τα βράδια...βρε σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο..ασχοληθείτε με ποιο ουσιώδη θέματα ρε bloggers!!!

Halkidiki Blog είπε...

Δεν θελήσαμε ποτέ να στερήσουμε από κάποιο τον ύπνο του..Το αν είναι ή όχι ουσιώδες, ας το κρίνουν οι αναγνώστες. Όσο για το αν ντρεπόμαστε, θεωρούμε πως άλλοι πρέπει να το κάνουν..