Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙ Σ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η σύσκεψη πρώην πολιτευτών, βουλευτών και αυτοδιοικητικών παραγόντων που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής την Κυριακή 22/05/2011 στα γραφεία της στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Την κεντρική διοίκηση του κόμματος εκπροσώπησαν οι: Κώστας Ζαχαράκης, πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και Αναπληρωτής Γραμματέας των πρώην Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.... και ο Στράτος Σιμόπούλος, Αναπληρωτής Τομεάρχης Παραγωγικών Τάξεων.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Δήμαρχοι, πρώην Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοί που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.

Αντικείμενο της σύσκεψης, μέσα από γόνιμο διάλογο, υπήρξαν οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας καθώς και η επεξεργασία της επικαιροποιημένης οικονομικής πρότασης της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτή διατυπώθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο στις 12 Μάιου 2011.

Κοινή διαπίστωση  όλων ήταν η συσπείρωση των στελεχών του κόμματος και η ανάγκη δραστηριοποίησης όλων των μελών, μετά και τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα που φέρουν τη Νέα Δημοκρατία να έχει εξανεμίσει τη διαφορά από το κυβερνών κόμμα.

Η χτεσινή αυτή πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής  χαρακτηρίστηκε από όλους ως καινοτόμα και ανήκει στη σειρά κινήσεων  που αναπτύσσει η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής προς την τοπική κοινωνία. Αντίστοιχες συσκέψεις θα διεξαχθούν από τη ΝΔ σε όλη την Επικράτεια.    


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: