Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ "ΤΡΑΒΑ" ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ  Χρήστος Πρωτόπαπας προστέθηκε στους ουκ ολίγους επικριτές του Θεόδωρου Πάγκαλου στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος τις τελευταίες ημέρες, για εκφράσεις του που προκάλεσαν σάλο,  όπως ο χαρακτηρισμός «κοπρίτες» για τους δημοσίους υπαλλήλους.

Μιλώντας σήμερα  στον ραδιοφωνικό σταθμό...
«Βήμα Fm»,  ο κ. Πρωτόπαπας χαρακτήρισε «τεράστιο λάθος» τη δημιουργία διχασμού μεταξύ κοινωνικών ομάδων και υποστήριξε ότι «θα έπρεπε να ενώνουμε και όχι να χωρίζουμε».

Ο κ. Πρωτόπαπας ανέφερε ακόμα για τις δηλώσεις Πάγκαλου:  «δεν γίνεται να στρέφουμε τη μία κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης. Εγώ διαφωνώ. Αυτό το πράγμα δεν κάνει καλό. Δεν βοηθά καθόλου το καράβι να πλεύσει».

Όσον αφορά  τα σχόλια Πάγκαλου για την αποδοτικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, ο κ. Πρωτόπαπας  υποστήριξε πως «ο δημόσιος υπάλληλος δεν είναι εχθρός μας και εάν δεν δουλεύει ικανοποιητικά, τότε τον βάζουμε να δουλέψει», ενώ ζήτησε να συνδεθεί  ο μισθός με την αποδοτικότητα  και να υπάρξει ένα πειθαρχικό δίκαιο που να επιτρέπει τις απολύσεις  «αδιάφορων  και προκλητικών » δημοσίων υπαλλήλων.  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: