Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.....

Η τοπική μαφία είναι λίγο πολύ γνωστή.
Μίλησε γι' αυτήν δημόσια ο πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου (λίγο καθυστερημένα βέβαια), μίλησε ένας βουλευτής, μίλησαν και άλλοι. Έχει διαπαραταξιακή συγκρότηση, ενεργεί αδίστακτα και λειτουργεί φυσικά με μεθόδους μαφίας. Άφθονο ψέμμα, πλαστογράφηση στοιχείων, σκηνοθετημένες διαδικασίες και ανελέητος πόλεμος προσωπικός, οικογενειακός, οικονομικός σε όσους θεωρεί η μαφία εμπόδια. Και φυσικά λάσπη, απειλές, εκβιασμοί και εξαγορές.
Υπάρχουν βέβαια και οι γύρω από την μαφία.
Δεν ανήκουν στον σκληρό χρυσοφόρο πυρήνα της, είτε γιατί δεν τους θέλουν για να μην μικρύνουν τα μερτικά, είτε γιατί δεν το τολμούν οι ίδιοι από φόβο ή από ....ηθικές αναστολές.
Κάποιοι τους θεωρούν καλά παιδιά!
Αυτά τα καλά παιδιά στηρίζουν και καλύπτουν, βέβαια, την μαφία (παίρνοντας ανταλάγματα) αλλά και χρησιμοποιούν τις ίδιες ακριβώς μεθόδους.
Λάβαμε ένα υβριστικό, απειλητικό και εκβιαστικό σχόλιο, φυσικά ανώνυμο, στην ανάρτησή μας για την δίκη γνωστού πολιτικού παράγοντα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιός το έγραψε ή έστω για λογαριασμό ποιανού γράφτηκε.
Πολύ θα θέλαμε να το δημοσιεύσουμε βάζοντας από κάτω και το όνομα αυτού που το έγραψε. Θίγει όμως προσωπικά και οικογενειακά, με αισχρό τρόπο, άλλον πολιτικό παράγοντα που δεν φταίει σε τίποτε.
ΜΕΘΟΔΟΙ  ΜΑΦΙΑΣ  από ένα "καλό παιδί".        

Δεν υπάρχουν σχόλια: