Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Συναυλία με τη Μαρία Άρνη και τους Ex Animo

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=8a5429f80e&view=att&th=1311e0938534a656&attid=0.3&disp=inline&zw17 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21.00
Βάβδος, προαύλιο δημοτικού σχολείου
Η Μαρία Άρνη γεννήθηκε στη Ν. Φώκαια. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της cd με τίτλο «Ειν' η ζωή μια συναυλία» το οποίο υπογράφουν πολλοί συνθέτες και στιχουργοί από όλη την Ελλάδα! Από το πρώτο της κιόλας cd ανεβάζει ψηλά τον πήχη η 18άχρονη μόλις Μαρία Άρνη δηλώνοντας με την πράξη της αυτή πως η ποιότητα δεν έχει ηλικία! Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μέρος από τα έσοδα του cd θα διατεθεί στο «ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ»!
Μαζί της οι εκπληκτικοί «Ex Animo», η πρώτη μπάντα σε όλη την Ελλάδα στις προτιμήσεις.... του κοινού στην ψηφοφορία για το ποιοι θα ανοίξουν τη συναυλία των Bon Jovi. Τα τραγούδια τους ήδη παίζονται σε πολλά ραδιόφωνα της χώρας μας αλλά και της Κύπρου. Η φετινή τους συνεργασία (Μαρία Άρνη & Ex Animo) ήδη έχει σχολιαστεί αρκετά από τα Μ.Μ.Ε. και τα σχόλια από τον τύπο είναι μόνο θετικά από τις πρώτα τους κιόλας live! Η εκρηκτικότητά τους, η διάθεσή τους, το δυναμικό ποικίλο πρόγραμμά τους και το αστείρευτο ταλέντο τους παρασύρουν το κοινό σε ένα ξέφρενο γλέντι σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Ένωση Νεολαίας Βάβδου, Σύλλογος Βαβδινών Θεσσαλονίκης, Επιτροπή Οικονομάδων Προφήτη Ηλία υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: